torsdag den 21. august 2008

Lupiner i NZ

De 2 sidste uger har jeg brugt på at lave nogle LO'er fra New Zealand. Her fra Lake Tekapo som var det første sted vi kom til. Vi tilbragte 2 dage her. Hele vejen dertil havde Line snakket om at der skulle være fyldt med Lupiner. Og ja Lupiner ved vi da nok hvordan ser ud men det syn der mødte os var fantastisk. Bjerge, den mest blå sø man kunne tænke sig, og så alle de smukke farver.




lørdag den 9. august 2008

1 side mere fra Singapore

Vores sidste aften i Sinagpore havde vi besluttet at spise på vores dejlige hotel. Det var rigtig lækkert. Der var en helt fantastisk dessertbuffet som Christian havde lavet plads til at skulle smage. Det var 5. december 2006.

torsdag den 7. august 2008

Ægte blomster eller ægte ukrudt.

Her hos os er vi ganske uenige om denne blomst. Jeg synes den er sød, og så har den yndig sart rosa farve. Desværre har den det med at dukke op alle andre steder, en den skal, men den er ikke så svær at rydde af vejen. Dog...... herren her i huset har set sig gal på den, så hver gang han går forbi et nyt skud, bliver det trukket op og fjernet. Men selv efter mange års forsøg på at udrydde den, kommer den stadig op hvert år, så jeg kan stadig gå en runde og glæde mig over den. Vi ved ikke hvor den kommer fra, men jeg tror den er kommet ind via nogle pæoner, som vi købte på en planteskole for snart 20 år siden. Så man må sige at planten er sejlivet på trods af de barske forhold..

En anden plante som jeg glæder mig over i denne tid er en Edderkoppeblomst.

Den blev sået i foråret hvor vi var oppe hos Camilla Plum på et forårskursus, som hed noget med urter og spiselige sommerblomster. Vi såede salater og spiselige sommerblomster og fik alt hvad vi havde sået med hjem.
Mine små potter kom hjem i drivhuset til videre pleje. Jeg har så siden fulgt de små spæde spirer frem til idag hvor de står helt fantastiske og blomstrer i yndige rosa og lilla farver. Nu må jeg huske at tage frø når den tid kommer så jeg kan få dem igen næste år.

søndag den 3. august 2008

August kalender


Nu er vi jo kommet ind i august. Den måned hvor vi har flest fødselsdage. 5 ialt. Så derfor blev det med lagkage og 2 fødselsdagsbørn. Lagkagen under tallene er selvkomponeret med forskellige QK dele.