mandag den 30. november 2009

Nisseby




For snart mange år siden lavede Christian og jeg dette fællesprojekt. Jeg lavede alle nisserne og han lavede husene og alt det andet.
Det hele har været gemt væk men i år kom det altså frem igen.
Det skal tilføjes at der er 2 slags nisser i byen Familien: Far mor og børn og de små røde og grå nisser, som jeg lærte at lave på et nissekursus.
Det er hyggeligt at hilse på alle de gamle nisser igen.
Posted by Picasa

søndag den 22. november 2009

Vaniljekranse-bagning





I år lykkedes det at få bagt nogle lækre vaniljekranse. Takket være Stines opskrift og så denne vidundermaskine der sprøjter dejgen ud når man trykker på en knap.
Jeg husker fra min barndom når vi skulle bage vaniljekranse. Min far blev kaldt ind så han kunne trykke dejgen ud ved hjælp at et spækbrædt på maven og så en bollesprøjte. Hold da op.
Min mor bagte sådan i mange år, og jeg havde opgivet på forhånd, indtil nu hvor jeg har erhvervet en el-dreven vidundermaskine. Ja de smager vidunderligt.
Nu står de og køler, så de kan komme i kagedåsen, indtil på søndag hvor familien får glæde af dem.

Posted by Picasa

tirsdag den 17. november 2009

Juledekorationer.




Så har jeg fået lavet vores adventskrans og dekorationen til kalenderlyser. Det blev også til en enebærkrans til vores hoveddør. Vi var nogle stykker det mødtes hos Stine for at hygge og få lavet de årlige dekorationer. Stine sørgede for maden, så vi skulle "bare" være kreative. Det var bare lækkert.
Foreløbig står det hele udenfor. Der er jo stadig nogle dage til det hele skal i brug.
Men dejligt at det er lavet.
Næste projekt er Vaniliekranse.
Hilsen Birthe
Posted by Picasa

tirsdag den 10. november 2009

Julen 1967




Nu er jeg den heldige ejer af en ny scanner ( anbefalet af Jørgen Bresson). Den kan scanne gamle dias. Det tager lang tid at scanne og redigere, men jeg synes det er hele besværet værd.
Her er foto af Pigerne (Susanne 3 år og Helle og Charlotte 4 mdr.) og deres olde og Pigerne sammen med deres Besfar. Billederne er fra en større samling, som jeg nu kan glæde mog over at gense.
Posted by Picasa

tirsdag den 3. november 2009

Min lille Metalæske




På scrap-a-Mania som lige er overstået skulle jeg komme med forslag til hvordan den lille hvide metaldåse kunne pyntes.
Sådan kom mit forslag til at se ud. Jeg håber den var til inspiration for nogen.
Hav en god dag.
Hilsen Birthe
Posted by Picasa