Her kommer bageopskrigten på opfordring fra Charlie.
Det hele tilberedes i en gryde. Chokoladen smeltes langsomt og ellers som følger:
Dobbelt chokolade kage
I en gryde blandes:
100 g chokolade sammen med
100g smør og
lidt sirup el. flydende honning
Deri sigtes
100 g mel + 1 tsk. bagepulver ned i gryden
150 g. flormelis og
25 g kakao sammen gennem en sigte
2 hele æg røres sammen og kommes i
let hakket hvid chokolade vendes i til sidst sammen med lidt vanilje.
Det hele bages i en lille flad form i 25 min ved 180 grader.
søndag den 20. juli 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
ummmm den lyder bare lækker, må prøves :)
og så flotte ting du har på bloggen, jeg vil vende tilbage :)
TAK - den må vi se at få prøvet når det er vejr til at man ORKER at have ovnen tændt... =0)
Send en kommentar