søndag den 20. juli 2008

Dobbelt chokoladekage.

Her kommer bageopskrigten på opfordring fra Charlie.
Det hele tilberedes i en gryde. Chokoladen smeltes langsomt og ellers som følger:

Dobbelt chokolade kage

I en gryde blandes:
100 g chokolade sammen med
100g smør og
lidt sirup el. flydende honning
Deri sigtes
100 g mel + 1 tsk. bagepulver ned i gryden
150 g. flormelis og
25 g kakao sammen gennem en sigte
2 hele æg røres sammen og kommes i
let hakket hvid chokolade vendes i til sidst sammen med lidt vanilje.

Det hele bages i en lille flad form i 25 min ved 180 grader.

2 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ummmm den lyder bare lækker, må prøves :)

og så flotte ting du har på bloggen, jeg vil vende tilbage :)

Charlie sagde ...

TAK - den må vi se at få prøvet når det er vejr til at man ORKER at have ovnen tændt... =0)