mandag den 28. juli 2008

Flere LO.er

Weekenden over har jeg fået lavet lidt flere LO'er til vores album. Det er dejligt at vi har så mange billeder at tage af. Det føles ligesom, at være gået igang med en roman så stor, at den næsten ikke kan åbnes. Det er en dejlig fornemmelse.



Christian var afsted med tips-Klubben. De skulle til Møen til deres årlige komsammen. Jeg var med Helle nede og se "Tidens Stauder" en meget dejlig planteskole i Rønnede. Derefter tog vi en smut til Isabellas inden vi tog hjem. Vejret var jo helt fantastisk og det var næsten for varm til at tage nogen steder.

I går søndag var jeg for sidste gang inde hos Rikke i Sscrapshop. Der var næsten ikke mere tilbage, og det var et sørgeligt syn men dejligt for Rikke. Så er der ikke så meget at pakke ned i dag.

En hel epoke er slut.

1 kommentar:

Gitte sagde ...

Jeg kender godt den med, at det er en lang historie, som man gerne vil fortælle. Og det bliver også lidt anderledes LO, når man gerne vil have mange fotos med. Men du laver som altid nogle flotte LO, der passer i både farver og stil.
Og ja, det var et sørgeligt syn, at se den butik, som har betydet så meget for en, bare ligge stille hen. Men på gensyn - vi ses jo bare et andet sted.